Vendégkönyv

 

Vendégkönyv


 

Tisztelt Érdeklődőnk, Tisztelt Ügyfelünk!

 

Ebben a menüpontunkban - mintegy referenciaként - szerkesztetlenül, tehát szó szerint közöljük a képzéseinken részt vett vállalkozóink, vendégeink vendégkönyvünkbe írt bejegyzéseit, észrevételeit, kritikáit.

A képzésen részt vett vállalkozók és vendégek több mint fele tisztelt meg bennünket azzal, hogy beírt vendégkönyvünkbe.


Ezúton is köszönjük Nekik!


Íme vendégkönyvünk bejegyzései:1. „ A bemutatkozásokra több időt kellene szánni. Logikailag, szakmailag összeszedett, tartalmas, érthető volt.”


Szolga István


2. „ Nagyon hasznos volt a mai nap. A legjobb számomra, hogy emberi, érthető nyelven volt elmondva a jogi tudnivaló példákkal alátámasztva.”


Sárdok Eszter


3. „ Itt sok mindent hallottam, amikre eddig nem is gondoltam. Mostantól résen leszek. :)


Elekes Ervin


4. „ Örülök, hogy meghívottként részt vehettem a képzésen. Hiteles profizmust és hozzáértő tanácsokat kaptam. Bátran fogom ajánlani környezetemben.  A vendéglátás is tökéletes!”


Csiszár Attila5. „ Köszönöm a lehetőséget. Nagyon hasznos volt számomra az előadás. Igen nagy hiánypótló, amit normális körülmények között se idő, se energia nincs utánajárni! Sajnálom, hogy csak ennyi fért bele ebbe a kis időbe. Tudom nagyon körülményes megoldani, de én legalább két előadásra szedném szét!”


Köszönettel: Drabek Tamás és Király Béla6. „ Szerintem nagyon tömör és sok volt egyszerre. Minimum két ütemre bontanám. Kérdéseket az adott témára nem a legvégére hagynám. Egyébként gondolatébresztő volt, és nagyon hasznos.”


Köszönöm. Üdv: Kuróczi László7. „ Hálás szívvel köszönöm a tartalmas délutánt! Külön köszönet azért, hogy mindezt ellenszolgáltatás nélkül kaphattuk! A vendéglátás hab volt a tortán.”


Kele Katalin8. „ Köszönöm a meghívást és az előadást! Kicsit száraz volt az anyag viszont nagyon jó és fontos infókat hallottam. Talán több személyes tapasztalat (ügy) érdekesebbé tenné.”


Nagyon köszönöm: Szalai Zoltán


9. „ Csatlakozom az előttem szólóhoz!”


Kovács Péter10. „ Köszönöm a meghívást és az előadást! Kezdő vállalkozóknak nagyon pozitív és a régebbi vállalkozóknak is hasznos volt a tartalma.”


Nedecki László11. „ Remek nap volt, időpontot kérek a konzultációra.”


Doubravszky György12. „ Hiszek benne, hogy az ország gazdaságilag is nagyot tudna előre lépni, ha a fiatalok is megismerhetnék ezeket a rendkívül fontos ALAP ismereteket.”


Tihanyi Gabriella13. „ Érdekes, hasznos felfrissítése a tudnivalóknak (régi vállalkozás). Kezdőknek hasznosabb lenne. Személyes esetek, konkrét ügyek izgalmasabbá tenné. Köszönöm, hogy részt vehettem.”


Gugics Mária14. „ A jogi háttér és a vizsgálatok alatt tanúsított optimális hozzáállás átadása nagyon hasznos volt. Az adózással kapcsolatban érdemes lenne külföldi cégeken (EU) keresztül is megoldásokat ismertetni.”


Oláh Márion15. „ Köszönettel tartozom Marcsinak (Tamás Mária), hogy ajánlotta ezt a lehetőséget és részt vehettem ezen a „találkozón”. Érdekes és hasznos dolgok tudatába kerültem ez által. Nem utolsó sorban köszönet Önnek Attila, hogy ezt az egészet megszervezte.”


Bodó Katalin
16. „ Rengeteg hasznos információval gazdagodtam, amiket sikeresen fogok tudni beépíteni a mindennapokba. A kollégák közvetlenek voltak és segítőkészek.”


Köszönettel:…………………….17. „ Köszönjük a lehetőséget, hogy részt vehettünk ezen az előadáson. Nagyon tanulságos volt, sok ötletet adott a további cégvezetésben. Sok új információt kaptunk. Remélem a továbbiakban is részt vehetünk ilyen jellegű előadáson.”


Köszönettel: Szecsó Family Bt.18. „ Számos előadáson, konferencián vettem részt vezetői pályafutásom során, de az itt hallottak a prémium, és a kiemelten hasznos információk és hasznosítható eszközök kategóriába tartoznak és biztosan fogom hasznosítani legalább egy részét a jövőben.”


Kösz: Gigor Lóránt19. „ Nagyon szépen köszönöm a meghívást! Az előadás számomra nagyon fontos dolgokat tartalmaz, melyek érthetően kerültek továbbításra. Nagyon hasznos volt. Még egyszer köszönöm.”


Tisztelettel: AMP HUNTER Kft.20. „ Köszönöm a meghívást. Soha nem hallottam még ennyire lényegre törő és gyakorlatias előadást a vállalkozói életről. További sikeres előadásokat kívánok.”


Köszönettel: Rényi Viktor21. „ Hálás vagyok az itt eltöltött órákért és az infókért! A „hangyácskák” rendesen elindultak! További sikert és kitartást, jó egészséget kívánok, hogy minél tovább tudjunk együtt dolgozni.”


Köszönettel: Szabó Zsuzsánna
22. „ Köszönöm a Céghmesternek a sok hasznos információt.”


Köszönettel: …………….23. „ Köszönöm a lehetőséget a részvételre, mivel ilyen tanfolyamról még hallani sem hallottam. Sok cég életbevágó dologgal gazdagodtam.”


Twin Guard Kft24. „ Köszönöm szépen a nagyon hasznos és érthető tájékoztatást.”25. „ Kiváló a tanfolyam, tömör és informatív, a lényeges buktatókra jól felkészít. Élvezetes stílusban tanulhattam!”


Tóthfalussy András26. „ Nagyszerű, informatív és széleskörű tájékoztatást nyújtó előadás volt. Sokat tanultam főleg rendszerszemléletben!!”


Köszönöm a lehetőséget: Nagy Attila27. „ Értékes információkat hallhattam.”


Köszönöm: …………..28. „ Nagyon sokat tanultam, hasznos és új információkkal lettem gazdagabb! Az előadások érthetőek voltak!”


Köszönöm: …………..29. „ Tökéletes előadás és vállalkozói és jogi ismertetések.”


Köszönöm: Abnai Edith30. „ Igen alapos, gondolatébresztő előadás volt, talán kicsit sok ismétléssel.”


Köszönöm:…………….


31. „ Köszönöm, hogy részt vehettem eme „szem felnyitó” előadáson. Ahol értékes információkkal gazdagodott cégünk.”


………….................32. „ Azt gondoltam, hogy már elég sokat tudok. Kiderült, hogy van még hova fejlődnöm. Különösen a jogi tematikáért vagyok hálás. Képbe kerültem sok-sok kérdésben.”


Köszönöm: Konkoly István33. „ Nagyon hasznos volt számomra és építőjellegű a képzés, csak javasolni tudom mindenkinek! Szívesen dolgoznék közösen az előadókkal és örömmel konzultálnék velük a jövőben.”


Köszönöm: Kuvainé Nyuli Ildikó, Bús Julianna34. „ Nekem is nagyon hasznos volt, annak kialakulásban, hogy saját vállalkozást, az életbe többé ne próbáljak indítani.”


Dóka Bence, Vámos László35. „ Le a kalappal gratulálok!”


Takács Tamás36. „ Biztos állíthatom, hogy a legfiatalabb hallgatója voltam az előadásnak. Egy percet sem bánok! Nem csak a hatóságok „ellen”, hanem az életre is nevel!!!”


....................................37. „ Hasznos, gyakorlatias információk. A BTK-val kapcsolatos részek különösen.”


....………………………..

38. „ Nagyon nehezen mondok le a minimális szabadidőmről. Megérte!!”


Zalavári István
39. „ Hasznos tanácsok a vállalkozással kapcsolatos ügyintézésekhez szükséges határozott ügyintézéshez és kitartáshoz.”………………………..
40. „ Unikum, ha ez a képzés remélem szélesebb körben elterjed.”Gál Béla
4. „ Köszönöm, hogy részt vehettem az előadáson. Olyan elméleti, de legfőbbképpen gyakorlati tudást szereztem, kapcsolatokat, mely a cég helyzetét megerősíti. Biztonságot ad.”Fazekas László
5. „ Eredményes és mélyreható előadást hallottam. Csak gratulálni tudok a „CÉGHMESTER”-nek, mind a 3 előadónak.”

……………………………6. „ Érdekesnek és hasznosnak vélelmeztem, néhány mozzanatában visszaköszöntek vállalkozói létem pillanatai.”

Köszönöm szépen:…………………..7. „ Rendkívül jól összegzett, figyelemfelkeltő oktatást kaptunk. Biztos vagyok benne, hogy valamennyien megtaláltuk a magunk hasznát saját vállalkozásunk tekintetében, köztük magam is.”

Köszönettel:…………………………8. „ Nagyon professzionális csapat! Sok év vállalkozói tapasztalat után is tudtak olyan hasznos tanácsokat adni, amikkel milliós bírságoktól óvták meg a céget!”

Németh Krisztina9. „ Véleményem szerint minden Vállalkozásnak szüksége van egy ilyen továbbképzésre. Kezdőknek pedig kötelező lenne.”

Csató János10. „ Mindenképpen megérte eljönni, fontos és értékes infókat hallottam, amelyek segítségével felkészültebbnek érzem magam, illetve tisztábban látom a hivatal hatáskörét és jogaimat.”

Tóth Árpád11. „ Köszönöm a lehetőséget. 5 óra alatt többet tanultam a vállalkozások működéséről és menedzseléséről, mint 5 év alatt az egyetemen.

Fazekas László12. „ Minden kezdő vállalkozónak részt kellene vennie!”

Köszönöm: Bloz Endre13. „ Nagyon sokat tanultam, szeretnék még részt venni még egyszer!”

Katona Attila14. „ Nagyon hálás vagyok a Céghmester Zrt-nek a képzésért. Ez minden gazdasági tevékenységet végző vállalkozásnak szükséges ismereteket, jogi értelmezéseket magyarázó tudást adott.”László György

15. „ Nagyon Köszönöm a Céghmesternek a lehetőséget, hogy az oktatáson-előadáson részt vehettem. Sokat tanultam belőle.”Szűcs Jánosné16. „ Jól összerakott, remekül megszervezett előadások! Kiváló előadók! Számtalan új információval lettem gazdagabb és ez által a cégem is!”

Lengyel Zoltán

17. „ Mindenképpen szükséges lenne, hogy a kezdő, kis és középvállalkozók, de a meglévők is egyaránt részt vegyenek legalább 1x egy ilyen képzésen. Érthetően, kedvesen, segítőkészen tálalják azokat a száraz jogi dolgokat, amiket csak a cégek töredéke alkalmaz. Példákkal megspékelve teszik érdekessé az előadást. Köszönjük ezt a napot”

Ui.: a szendvicsek is nagyon finomak voltak! JTisztelettel: Babics Anett és Babics Marcell

18. „ Nagyon hálásak vagyunk és még több sikert kívánunk a jövőbeli oktatásokra. Nagyon szuper és széleskörű információkat, segítséget és vele megannyi ablakot megnyitva tanulhattam meg, ami a vállalkozásomhoz szükséges és fontos lehetőségeket biztosít. Köszönjük ezt a péntek délutáni oktatást. Szívből ajánlani fogom minden vállalkozásnak.”Tisztelettel: Vanóné Gabriella és Vanó Imre

19. „ Uraim /Hölgyeim/! Maximális gratuláció! A Magyar Felsőoktatás vezető tisztképviselőjeként csak gratulálni tudok a didaktikailag jól felépített, s laikus embereknek is érthető ismeretekért! Úgy gondolom, ez nem csak vállalkozóknak, kéne ilyen előadásokat tartani!”Köszönettel: Hrabacsik Mihály20. „ Úgy gondoltam 19 órakor elmegyek, akármeddig tartunk is. Maradtam! Most 20:40 van és még nincs vége. Olyan izgalmas, hogy nem tudtam itt hagyni. OKJ-s oklevelet kérek! Jó lenne ezt a nagyszerű továbbképzést rendszeresíteni.”Bojtorné Szegedi Ágnes

21. „ Köszönöm a homály eloszlatását és a való világ és élet realisztikus elemzését! Sokat fog segíteni a munkámban! Más képzésen is szívesen vennék és fogok is részt venni! Gratulálok az előadásokhoz!”Bereczky Zoltán

22. „ Köszönjük az előadás minden mondatát. Számunkra sok olyan dolog (téma) vált ismertté, amit eddig nem tudtunk. Gratulálunk az előadók stílusához, érdekesen, jól érthetően mondtak el mindent. Remélem lesz alkalmunk jelen lenni az üzleti előadáson is.”Köszönettel: Király József és Jónás Jolán

23. „ Igen színvonalas és átfogó régi és új információkkal bővítették ismereteimet.”Köszönöm: Sófalvi Máriusz24. „ Jó ötlet és jó kivitelezés. Gratulálok.”Köszönöm: Berecz Ildikó

25. „ Sok év szakmai tapasztalat megléte után is hallottam új, és jó ötleteket, ismereteket.”Köszönettel: Siklódi Márta

26. „ Sok új információkért, érdemes volt eljönni.”Köszönettel: Székely Sándor

27. „ Fontos mindenre kitérő előadás volt. Hasznos információkhoz jutottam, melyek segítik cégem további működését.”Köszönöm: Ráhl János

28. „ Nagyon sok új és legfőképpen hasznos információkhoz jutottunk ezen a színvonalas előadáson.”Köszönettel: Varga Zsolt

29. „ Hiánypótló, átütő és fenomenális ötlet tőletek, hogy összehoztátok ezt a képzést. Pörgős és lebilincselő előadók vagytok. Gratulálok és köszönöm a meghívást.”Matejka László

30. „ Érdekesen, számomra is érthető nyelvezettel elhangzott előadáson vettem részt, amit köszönettel megpróbálok hasznossá tenni cégem működése során.”Takács István

31. „ Meglepően érthető, izgalmas, sokszínű, minden részletre kiterjedő szuper előadás volt. Az előadásmódotokat országszerte minden területen és iskolákban is tanítanotok kellene, mert lenyűgöző volt. Minden percét élveztem és hálásan köszönöm. Igyekszem kamatoztatni.”Somodiné Albert Beáta32. „ Nagyszerű előadás volt, nagyon tetszett a rendszertana és logikája!”Derzsi János

33. „ A hangulat remek, a tanítás tökéletes, szerintem, aki innen kimegy az biztos, hogy kivisz valamit magával, amit tudd majd hasznosítani az életben.”Hárspataki Gábor

34. „ Nagyon jó maga a képzés, interaktív és gyakorlati példákkal van ellátva. Az egészet nagyon fontos lenne bevinni az iskolákba, hogy a diákok megismerjék a jogaikat és a vállalkozásokat. Ez a nap tényleg az életre való felkészülést szolgálta!”Varga Dániel

35. „ A képzés nagyon jó, de ezt minél több cégalapító tudja meg, annál nagyobb eséllyel tud céget alapítani és azt hosszú távon is megtartani. Én ezt a képzést ajánlani fogom minden érdemes ismerősömnek és hívni is fogom őket.”Gigor László

36. „ Sok hasznos dolgot tanultam a mai nap folyamán, amit alkalmazni tudok majd a jövőben. Az iskolában is kellene ezt az anyagot tanítani, mivel a legtöbb diáknak ezekről a dolgokról fogalmuk sincs.”Köszönöm: Tamás Ferdinánd

37. „ Az előadás hosszú volt viszont érdekes és sok új információt hallottam, amit az életben szinte biztos, hogy fel tudok használni. Tetszett, hogy nem egy tíz órás monoton prezentációt láttam, hallottam, hanem váltással mondták a dolgokat és voltak interaktív részek és a teszt különösen tetszett.”Szabó Bence Zsolt38. „ Nagyon szépen köszönöm az előadást. Rengeteg hasznos dolgot hallottam, tanultam. A hossza ellenére nagyon érdekes volt. A témákat valóban tanítani kéne, csak azt sajnálom, hogy nem előbb jöttem el, már profitálhattam volna belőle. Ami késik, nem múlik.”…………és…………………

39. „ Zseniális, hasznos és vicces 5-6-7-8-9 órát töltöttem veletek. Köszönöm a meghívást és a bizalmat. Jó volt, hogy ennyi hasznos információval gazdagodhattam.”Bódi Tamás

40. „ Köszönjük az igényesen összeállított tájékoztatást! Nagyon hasznos, de még nem elég! Mikor lesz folytatás?! Szeretnénk tanulni.”Erdős Márti és Erős Attila

41. „ Köszönjük a tartalmas, színvonalas előadásokat! Biztosak vagyunk abban, hogy sok segítséget kaptunk vállalkozásunk még eredményesebb alakításában.”Jonas Korsakas és Korsakasné

42. „ Köszönöm szépen az előadásokat, nagyon hasznos információkat hallottam, ráadásul szórakoztató volt. Csak így tovább! Az ötlet kiváló és küldetésként is nagyszerű.”Kovács Tibor……

43. „ Szívből köszönjük a meghívást a rendezvényre, örülünk, hogy itt lehettünk. Az előadók személyében nagy tudású vállalkozói és jogi szakembereket ismertünk meg. Az előadók milliókat érnek számunkra az előadott információk formájában. A társaság vidám és családias, a komfortérzetünk pedig az étel-ital, gondoskodásban pedig kitűnő.”Tojzán Nándor

44. „ Köszönöm szépen a meghívást, korrekt előadás volt. Biztos előnyömre szolgálnak az itt elhangzott információk, amikor meg lesz a saját vállalkozásom.”Makkai Miklós

45. „ Már negyedszerre vettem részt az előadáson, és nagyon örülök neki, hogy a munkámból kifolyólag (is!) sok hasznos információt el tudok sajátítani az elhangzottak alapján. Köszönöm! J

U.i: A Béke téri székhelyre jrtó NAV-osok retteghetnek!Somogyi Angéla46. „ Köszönöm, hogy ismételten részt vehettem a képzésen. Másodszori meghallgatásra is tudtam újabb hasznos információkat megismerni és a tanultakat feleleveníteni. Remélem a szeptemberi képzésen is újabb hasznos információkat is megtudhatok. Még egyszer köszönöm a részvételt.”


Knerler Judit