Székhely választás

 

Székhely választás

 


Későbbi bonyodalmak elkerülése végett célszerű kiemelten odafigyelni a székhely választásra.


Mindenképpen olyan ingatlan legyen megadva, ahol biztosan átvesszük/átveszik cégeink leveleit. Erre időben fel kell készülni – postaláda, cégtábla!!! – NAV-tól, banktól már a cégbejegyzést követő 1-2 héten belül jöhet levél. Aki nem gondoskodik ezek átvételéről az már meg is tette az első lépést cége sírjának megásásához.


Amennyiben nem oldható meg a saját ingatlanban a levelek biztos átvétele, célszerű székhelyszolgáltatást igénybe venni.


Aki székhelyszolgáltatást vesz igénybe, annak igen körültekintően kell eljárnia.


A gyanúsan olcsó, mindent beígérő irodák alkalmazottai általában – tisztelet a kivételnek – gyengén fizetett és motiválatlan, alulképzett, pontatlan személyek, akik miatt a levelek tartalmáról a címzett sok esetben későn értesül.


Az így bekövetkező határidő, sőt jogi határidő elmulasztása sok pénzbe és legtöbbször – adószám felfüggesztést majd adószám törlést követően – a cég „életébe” kerülhet.


Ezúton szeretnénk Érdeklődőink figyelmébe ajánlani a Céghmester székhelyszolgáltatását, mely 1998 óta működik folyamatosan, jelenleg 10 budapesti irodában.


Arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a mi székhelyszolgáltatásunk hibájából még egyetlen egy cégnek sem függesztették fel vagy törölték az adószámát és a levélkézbesítés is szinte hiba nélkül történik. (Több 10.000 levélből évente 1-2 esetben történik apróbb hiba.)


Ha szeretné, hogy cégének levelezésével, székhelyével kapcsolatosan minden rendben legyen, bízza ránk székhelyszolgáltatását!


További részletes információk a Céghmester székhelyszolgáltatás weboldalán: www.szekhely.org

 

 

Segítünk:

06-20-915-1505

06-20-626-9194