Nyereséges vállalkozás

 

NYERESÉGES vállalkozás

 

 

Tisztelt Cégtulajdonos, Tisztelt Ügyvezető!

 


Ha ezt a menüpontunkat olvassa, akkor az Ön cége vélhetően túl van a cégbejegyzésen és valószínű, hogy teljesítette bejelentési kötelezettségeit; lehet, hogy a működési engedélye is meg van vagy folyamatban van annak beszerzése.

 


Most jön vállalkozása legnehezebb, egyben legkihívóbb feladata, sőt inkább folyamata, sikeressé, jól működővé, nyereségessé kell tenni a vállalkozást, mely egyáltalán nem könnyű feladat.

 


Annyira nem könnyű, hogy az újonnan alakuló vállalkozások 80%-a alapítást követő 1 éven belül ellehetetlenül tönkremegy. Mindössze a maradék 20% sikeres, egy részük pusztán azért, mert szerencsés, jókor volt jó helyen. A többiek azért sikeresek, mert vállalkozásuk elindításakor egy életre elkötelezték magukat a felelős gondolkodás, a pontos munkavégzés és munkavégeztetés, a folyamatos tanulás mellett, főleg üzleti, adózási és jogi ismeretek területein.

 


A Céghmester egyik legfontosabb küldetése, hogy ne csak a sikeres cégalapításban, hanem a vállalkozás sikeressé-nyereségessé tételében is könnyen használható instant segítséget nyújtson.

 


Kérjük, tanulmányozza menüpontunkat és minél előbb vegyen részt üzleti és jogi képzéseinken! Ne feledje, hogy a részvételi jogosultság a Céghmesternek adott bármilyen megbízással automatikus, csak jelentkeznie kell, fizetnie már nem.

 


Azon Érdeklődőinknek, akik még nem Céghmester ügyfelek a képzés díja a következő:


 

  • 5+2 órás jogi képzés 84.000.-Ft+ÁFA
  • 4+1 órás üzleti képzés 60.000.-Ft+ÁFA

 

 

Kérjük tanulmányozza a „Tanuld meg az üzletet” és a „Védd magad” menüpontot is!

 


Segítünk:

06-20-915-1505

06-20-626-9194